.

Levern = Leverns renande funktion kan stimuleras med hjälp av reiki, vilket leder till en högre energinivå och ett sundare matsmältningssystem.

Mage = Reikihealing på magen kan lindra problem med matsmältningen och stimulerar samtidigt ämnesomsättningen. Healing på denna del av kroppen ger också känslomässig näring som kan förbättra din förmåga till nya färdigheter och fler kreativa idéer.

 

  Utför Reiki på kroppen!

Utför Reiki på kroppen!

Framsidan av kroppen.

Ögon = Reikihealing på ögonen minskar stress, förbättrar koncentrationen och hjälper mot huvudvärk. Healing på detta område ökar också dina synska egenskaper och din förmåga att se auror.

Öron = Att utföra reikihealing på öronen hjälper till att balansera de två hjärnhalvorna och förbättrar din förmåga att lyssna till din inre röst.

Hjärtchakrat = Att praktisera reikihealing på hjärtchakrat öppnar ditt  hjärta så att du bli förmögen att ge och ta emot kärlek, samt på det stora hela bli mer mottaglig för andra. Upplösningar av blockeringar i detta område kan också hjälpa mot känslomässig smärta.

Halschakrat = Du kan förbättra din förmåga att kommunicera effektivt med andra, med hjälp av reiki. Healing på halschakrat stimulerar energin i detta område, och förbättrar din förmåga att kommunicera med såväl känslor som ord. Utövande av reiki på halschakrat hjälper också till att stimulera ämnesomsättningen.

                 Solar plexus = Reikihealing på magchakrat – solar plexus – främjar förmågan att njuta av livet, och ökar samtidigt din andliga visdom. Healing som utförs på detta chakra kan också stimulera nervsystemet och många andra inre organ, inklusive gallblåsan, lever och bukspottkörtel.

 

Lungor = Reikihealing på lungorna förbättrar andningen och hjälper till att övervinna rädsla för att leva livet fullt ut. Många människor andas bara ytligt när de är bekymrade eller stressade, men reikin ger en djupare andning.

Navelchakrat =  Reikihealing på navelchakrat ger ökad sexuell energi, och ökar också lusten till lek, glädje och spontanitet. Stimulering av detta chakra ökar din förmåga att ge och ta emot fysisk, mental och andlig njutning och kan också ha en positiv inverkan på äggstockarna.

Rotchakrat = Att utföra reikihealing på rotchakrat kan stimulera binjurarna, vilket ökar din fysiska energi och din aptit på livet. Ryggraden och njurarna stimuleras också med reikihealing på detta område.

Pannchakrat = Reikihealing på pannchakrat – det tredje ögat- kan hjälpa dig att fatta beslut om framtiden, eftersom stimuleringen av området stärker dina intuitiva klärvoajanta förmågor.

Gallblåsan = Reikihealing på gallblåsan kan lösa upp känslor av bitterhet och frustation. Detta främjar i sin tur inre ro och förmågan att njuta av sötman i livet. Rening av detta organ ger dig en ljusare och klarare syn på livet.

Kronchakrat = Reikihealing på kronchakrat låter ditt ego bli mer integrerat i ditt liv, så att du i högre grad blir förmögen att se och erkänna de vackra och underfundiga sakerna i livet.

Mjälten = Reikihealing på mjälten främjar bortforslandet av gifter ur kroppen och kan lösa upp blockerande känslor, vilket får kroppen att slappna av.

Lenixagrafik